Lås & passersystem Stockholm - Vi är experter inom säkerhetssystem


Säkerheten framför allt! Vi på Låssnabben i Stockholm kan erbjuda allt inom lås- och passersystem. Våra kunskaper inom området är baserade på mångårig erfarenhet av olika typer av säkerhetssystem, från enkla nycklar och hänglås till gallergrindar och avancerade kodlås. Vårt utbud är stort.

Brett sortiment av lås- och passersystem till företag

Oavsett vilka behov du eller ditt företag har kan vi hitta en lösning som passar dig. Nedan kan du se några av de tjänster och produkter vi har att erbjuda.

  • Inbrottsskydd - Gallergrindar för fönster och dörrar

  • Projektering och montering av nya låssystem, små och stora i olika fabrikat

  • Montering av mekaniska och elektriska lås

  • Porttelefoner, passersystem och kodlås - Installationer av stora och små system

  • Montering av dörrstängare, dörrautomatik

  • IR kodlås

  • Nycklar och hänglås

Lås & passersystem med jour dygnet runt

När ni skaffar ert lås eller passersystem via oss erbjuder vi även jour som är tillgängligt 24/7. Med oss kan ni vara säkra att ni får en bra och snabb service oavsett tid.

Följer godkända krav för lås- och passersystem

Hos oss går trygghet och säkerhet hand i hand. Därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att vi följer kraven från försäkringsbolag och brandmyndigheter och alltid har godkända lås- och passersystem.

Häng på låset – ring oss nu!

Tveka inte! Låt oss på Låssnabben i Stockholm bli nyckeln till din säkerhet och gör som många av våra nöjda kunder, häng på låset och kontakta oss nu!
Du når oss på tel. 08-642 42 43, dygnet runt. Kom gärna in i vår butik på Katarina Bangata på Södermalm och diskutera dina behov av lås med någon av våra duktiga medarbetare så hjälper vi dig. Vår butik har öppet mån-tors kl. 8:00 – 17:00 samt fre kl. 8:00 - 15:00. Varmt välkommen att kontakta din låssmed i Stockholm redan idag.
Adress
Lås-Snabben AB
Katarina Bangata 51
1639 Stockholm
Butikens öppettider
Mån - Tor: 08.00 - 17.00
Fre: 08.00 - 15.00
Lö-Sö: Stängt

Telefonnummer
Butik: 08-642 42 43
Jour: 08-642 42 43 eller 08-642 55 52