Låsbyte & låsöppning dygnet runt i Stockholm


Tappat nyckeln eller låst dig ute? Vi hjälper dig dygnet runt

Låsbyten och låsöppningar är vår vardag. För handen på hjärtat, vem har inte råkat tappa sin nyckel eller låsa sig ute någon gång. Det är därför vi finns till. Och det är därför vi har jour dygnet runt. För att du ska kunna nå oss när du behöver oss som mest, oavsett om det gäller passersystemet på ditt företag, förlorade bilnycklar eller låset i altandörren som behöver förstärkas.

Låsservice för privatpersoner och företag

Som auktoriserade låssmeder är vi experter på låsbyten och låsöppningar av små och stora lås för privatpersoner och företag. Ring oss om du får problem eller besök oss i vår butik på Katarina Bangata på Södermalm. Våra duktiga låssmeder finns där för att stötta dig med rådgivning och rätt produkter. Vi står till tjänst med:

  • Låsöppning och låsbyte dygnet runt.

  • Nycklar och hänglås samt andra tillbehör. Besök vår butik för att se vårt utbud.

  • Jourservice dygnet runt, alla dagar i veckan.

Höga säkerhetskrav på lås- och passersystem

Lång erfarenhet har lärt oss att inte rucka på kvaliteten och säkerheten i vårt jobb. Därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att vi följer kraven från försäkringsbolag och brandmyndigheter och aldrig använder något annat än godkända lås- och passersystem.

Kontakta oss vid låsbyten och låsöppningar

Ring oss på Låssnabben i Stockholm när det låst sig och låt oss fixa låsbytet, låsöppningen och de nya nycklarna. Garanti får du på köpet. Du når oss på tel. 08-642 42 43 dygnets alla timmar. Professionell och snabb låsöppning och låsbyte när du behöver det som mest.
Adress
Lås-Snabben AB
Katarina Bangata 51
1639 Stockholm
Butikens öppettider
Mån - Tor: 08.00 - 17.00
Fre: 08.00 - 15.00
Lö-Sö: Stängt

Telefonnummer
Butik: 08-642 42 43
Jour: 08-642 42 43 eller 08-642 55 52