Akut Låsjour i Stockholm & Södermalm 24/7

Låst dig ute? Vi hjälper dig och är tillgängliga dygnet runt.

Kontakta oss

Vår låsjour är snabbt på plats

Vår låsjour finns till för dig när olyckan är framme. För livet innehåller inga garantier. Ibland händer det. Du glömmer nycklarna hemma, du blir bestulen eller också ställs du inför fullbordat faktum i form av ett inbrottsförsök i hemmet. Konsekvenserna blir desamma: du står där utan möjlighet att öppna din egen dörr eller – i värsta fall – med ett uppbrutet lås eller med företagets passersystem satt ur funktion. En olustig och akut situation som de duktiga låssmederna på vår jour kan hjälpa dig ur.

Låsjour över hela Stockholm

Ring oss om du får problem! Vår låsjour finns tillgänglig 24 timmar om dygnet och arbetar inom hela Stockholmsområdet, oavsett om du bor i norr, söder, väster eller öster. Vi rycker ut när och där du behöver oss. Våra bilar är välutrustade och våra låssmeder har lång erfarenhet av lås- och passersystem. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Jourhavande låssmed

Med över 40 år i branschen kan vi lås- och passersystem. Som auktoriserad låssmed har vi en kunskap och erfarenhet som vi är stolta över. Vårt medlemskap i SLR är också en garanti för att jobbet blir väl utfört både vad gäller kvalitet och säkerhet. Står du utan nyckel och behöver snabbt byta lås? Ring oss! Våra duktiga låssmeder är snabbt på plats och löser dina problem, vare sig det gäller billås, låsbyte eller nya kodlås. Med Låssnabben får du en snabb och säker låsjour.

Ring vår låsjour:
08-642 42 43 eller 08-642 55 52