Låsbyte & låsöppning dygnet runt i Stockholm

Tappat nyckeln eller låst dig ute? Vi hjälper dig dygnet runt 24/7

Kontakta oss

Jour 24/7

Låsbyten och låsöppningar är vår vardag. För handen på hjärtat, vem har inte råkat tappa sin nyckel eller låsa sig ute någon gång. Det är därför vi finns till. Och det är därför vi har jour dygnet runt. För att du ska kunna nå oss när du behöver oss som mest, oavsett om det gäller passersystemet på ditt företag, förlorade bilnycklar eller låset i altandörren som behöver förstärkas.

Kontakta oss

Låsservice för privatpersoner och företag

Som auktoriserade låssmeder är vi experter på låsbyten och låsöppningar av små och stora lås för privatpersoner och företag. Ring oss om du får problem eller besök oss i vår butik på Katarina Bangata på Södermalm. Våra duktiga låssmeder finns där för att stötta dig med rådgivning och rätt produkter. Vi står till tjänst med:

Låsöppning och låsbyte dygnet runt

Nycklar och hänglås

Men även andra tillbehör. Besök vår butik för att se vårt utbud.

Jourservice dygnet runt, alla dagar i veckan.

Höga säkerhetskrav på lås- och passersystem

Lång erfarenhet har lärt oss att inte rucka på kvaliteten och säkerheten i vårt jobb. Därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att vi följer kraven från försäkringsbolag och brandmyndigheter och aldrig använder något annat än godkända lås- och passersystem.

Kontakta oss vid låsbyten och låsöppningar

Ring oss på Låssnabben i Stockholm när det låst sig och låt oss fixa låsbytet, låsöppningen och de nya nycklarna. Garanti får du på köpet. Du når oss på tel. 08-642 42 43 dygnets alla timmar. Professionell och snabb låsöppning och låsbyte när du behöver det som mest.

Häng på låset – ring oss nu!

Tveka inte! Låt oss på Låssnabben i Stockholm bli nyckeln till din säkerhet och gör som många av våra nöjda kunder, häng på låset och kontakta oss nu!
 
Du når oss på tel. 08-642 42 43, dygnet runt. Kom gärna in i vår butik på Katarina Bangata på Södermalm och diskutera dina behov av lås med någon av våra duktiga medarbetare så hjälper vi dig. Vår butik har öppet mån-tors kl. 8:00 – 17:00 samt fre kl. 8:00 - 15:00. Varmt välkommen att kontakta din låssmed i Stockholm redan idag.